De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
Thuis ProductenVoltmeters en Ampèremeters

Macht plus Mariene Batterij van de Stijl2v 300Ah VRLA de Diepe Cyclus met 15 Jaar Geplande levensduur

Macht plus Mariene Batterij van de Stijl2v 300Ah VRLA de Diepe Cyclus met 15 Jaar Geplande levensduur

Van Goede Kwaliteit Macht plus Mariene Batterij van de Stijl2v 300Ah VRLA de Diepe Cyclus met 15 Jaar Geplande levensduur Verkoop

Grote Afbeelding :  Macht plus Mariene Batterij van de Stijl2v 300Ah VRLA de Diepe Cyclus met 15 Jaar Geplande levensduur

STARLIGHT POWER INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Exporter

Telephone : 86-769-22983203-2

A220 Guoning Industrial Park,Golden 1st RD,Nancheng,Dongguan 523080,Guangdong,China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jopower
Certificering: CE/UL/CGC
Modelnummer: JPD2-300

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 stuks
Prijs: on negotiation
Verpakking Details: Dubbel muurkarton/houten pallets
Levertijd: 20-25 dagen
Levering vermogen: 30.000 PCs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Zonnemacht, Marine spanning: 2V
Capaciteit: 300Ah (10Hr) Onderhoudstype: gratis
Maat: 170*150*328*366mm Gewicht: 20.0kg
Containermateriaal: ABS Eindtype: Kuiper, lood
Toepassingstype:: Cyclusgebruik Alternatieve naam: Solar battery

De super Batterij van de Prestaties2v VRLA Diepe Cyclus voor Mariene en Zonne-energiesystemen

 

Kies de mariene batterij voor uw boot of watercraft van onze brede selectie van mariene batterijen. Breng macht aan vrijwel om het even welk type van boot of recreatieve watercraft, van het met een sleeplijn vissen motoren aan Woonboten met onze hoogte - kwaliteits mariene batterijen. Wij voorzien u van het juiste diepe cyclusgel of de mariene batterij van AGM voor beginnende dingen omhoog en helpend regelmatig in werking gesteld hen.

 

Perfectioneer voor aanvang en diepe cyclusmarine en rv-toepassingen. Klaar voor de hele dag, zeer belangrijk-op en zeer belangrijk-van actie.

Het Jopower-vlakke plaatontwerp bevat zes reeksen platen, met de separators van de glasmat, die in een rechte lijn binnen de batterij, zoals gesneden brood worden geschikt, behoudt aanvankelijke capaciteit langer voor duurzame energiecapaciteit.

 

De diepe cyclusbatterijen worden ontworpen met dikkere loodplaten, die minder algemene oppervlakte dan hun dunnere SLI-tegenhanger hebben.  Wegens de verminderde beschikbaarheid van oppervlakte voor chemische reacties, de diepe opbrengst van cyclusbatterijen minder huidig dan een SLI-type batterij, nog produceren zij dat huidig voor langere perioden.  De diepe cyclusbatterijen kunnen tot 80 percenten DOD zonder schade afhankelijk van het model worden gelost.  om het batterijleven te verhogen, adviseren de fabrikanten lossend neer diep-cyclusbatterijen slechts aan 50 percenten om het batterijleven te verhogen.

 

In duurzame energiesystemen, verstrekken de diepe cyclusbatterijen de energieopslag voor uw systeem. In tegenstelling tot uw autobatterij, moeten de diepe cyclusbatterijen die in duurzame energietoepassingen worden gebruikt (gecirkeld) herhaaldelijk worden gelost en aanvulling. Om gezonde batterijen te handhaven en het batterijleven te verlengen, stellen voor de meeste fabrikanten beperkend de diepte van lossing tot ongeveer 20%. (Dat betekent zullen de diepe cyclusbatterijen bij 80% capaciteit of beter. zijn) Ten minste, laat niet de batterijen toe om onder 50% Diepte van Lossing (DOD) worden gelost. Vaak zal een omschakelaar een Laag Voltage hebben eigenschap losmaken die ladingen op een bepaald vastgesteld punt zal losmaken. Het laag voltagealarm kan hoorbare waarschuwingen ook verstrekken. De ampèremeters, Voltmeters, Batterijmonitors kunnen beter helpen de diepe gezondheid van de cyclusbatterij handhaven en statistieken over de algemene gezondheid van het systeem verstrekken.

 

1. Lange houdbaarheidsperiode
Kan lange tijd periode en geen behoefte worden opgeslagen om tijdens opslag aanvulling. Kan de batterij resterende capaciteit zo hoog zijn zoals 70% na wordt opgeslagen 1 jaar en kan aan 85% van zijn volledige capaciteit worden hersteld wanneer volledig aanvulling.

 

2. Over lossingsprestaties onder laag voltage
Deze batterij kan aan 80% van zijn volledige capaciteit worden hersteld terwijl anderen die slechts aan mislukking wegens sulfuration van het zwavel-zuur en zijn voortvloeiend onderhoud, na onderwerp aan langdurig van vaak over herhaald worden teruggegeven – lossen wegens motor het aansteken, het aansteken en ontoereikende last voor de batterij die door korte afstand die en met lage snelheid wordt veroorzaakt drijft.

 

3. Over lossingsprestaties onder hoogspanning
Wordt geladen bij geadviseerd niet 16V (, niettemin), kan deze batterij zo hoog zijn zoals 95% van zijn volledige capaciteit, geen opdrogen die in de elektrolyt toe te schrijven aan weinig gas bevrijdt en al vrijgegeven gas dat door de platen wordt geabsorbeerd, terwijl dit soort verzegelde lead-acid batterij die gewoonlijk door een externe 14.8V-lader wordt geladen die wordt ontworpen met verschillende nadruk tussen stroomsterkte en voltage (omdat het lastenvoltage voor de overstroming van lood zure batterij gewoonlijk bij 16V is, zodat het overwegende lastenvoltage 16V) is, zal het spoedig gemaakt worden nutteloos veroorzaakt door van de elektrolyt uit te drogen als de gewone batterij die door een 16V externe lader wordt geladen.

 

4. Snelle lastengoedkeuring
Deze batterij kan de kortstondige het laden energie snel absorberen die door voertuig _borne generator wordt geproduceerd en remmen, die datum test toont aan dat het 70% van de energie kan absorberen die terwijl anderen slechts 40%, na wordt geladen onder dit soort voorwaarde 1 uur wordt vrijgegeven.

5. Hoge veelvoudige tarieven die prestaties beginnen
Klein in interne weerstand en self-discharge, normale temperatuur beginnende lossing kunnen de veelvoudige tarieven zo hoog zijn zoals 8C20 terwijl andere gewone batterij 6C20 kan slechts bereiken, zodat kan deze batterij worden gebruikt om hoge machtsbatterij te substitueren.

 

6. Super spanwijdte met lange levensuur
De levensduur van deze batterij is tweemaal zolang de gewone batterij toe te schrijven aan zijn langzame capaciteit tarief onder herhaald diepe lossingscycli vermindert.

7. De consistentie van de super spanwijdtebatterij met lange levensuur
De consistentie en de evenwichtige lossingsprestaties maakten speciale gelijke voor batterij werkgroep onnodig en moeten slechts beschadigde vervangen voor het geval dat er om het even welk zijn, waarbij de ontvankelijkheid van de postverkoopdienst wordt verzonden.

 
Modelleer nr.: JPD2-300 Type: Lead-Acid Batterijen
Gebruik: Zonnemacht, Telecommunicatie, Marine Nominaal Voltage: 2V
Lossingstarief: Laag Lossingstarief Vorm: Vierkant
Elektrolyt: Zuur Installatie: Vast
Navulbaar: Ten laste Grootte: 170*150*328*366mm
Voltage: 2V Nominaal vermogen: 300ah
Gewicht Apporox: 20.00kg Terminal: B5/T1
Kleur: Zwart, Wit, Grijs OEM: Beschikbaar
Exportmarkt: Globaal Certificaat: ISO, UL, CE
Merknaam: Jopower Exportmarkten: Globaal

 

 

Toepassingen

• Mariene Beginnende Macht

• Zonne-energie Bronsysteem
• Het Systeem van de windEnergiebron
• Kernenergiesysteem
• Golfkar
• Het Systeem van de spoorweg auto-Controle
• Het Systeem van de elektrische centrale auto-Controle
• Militair Veiligheidssysteem

 

Contactgegevens
China Pressure Gauge Products Directory

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)