Mariene hoge druk stoom verticale uitlaatgas Boiler Verwarming

Productdetails:
Plaats van herkomst: Henan, China (vasteland)
Merknaam: Taiguan
Modelnummer: DZL/SZL
Contact nu

Productomschrijving

 

Mariene Hoge drukstoom Verticale het Verwarmen Uitlaatgasboiler

 

Beschrijving:

 

De oven en rookkant van boilerbuizen absorbeert de hitte die door in brand gestoken olie wordt veroorzaakt en brengt het naar water over, dan zal het water in stoom zijn verdampt. De stoomstijging omhoog en gaat de dampruimte in omdat zijn soortelijk gewicht wordt verminderd. De ruimte verlaten door stoom zal omhoog door water met een zwaarder soortelijk gewicht worden gemaakt. Dit proces vormt natuurlijke een stoom-water omloop. Wanneer de waterspiegel lager wordt omdat het water in stoom onophoudelijk is verdampt, zal de pomp van het voerwater water in boiler voeden om de waterspiegel in de normale waaier te houden. Dit proces gaat verder en de stoom zal onophoudelijk worden geproduceerd door de hitte te absorberen die door in brand gestoken olie aan hittewater wordt veroorzaakt.

 

Toepassingen:

Marine

 

Specificaties:

 

Uitlaatgasboiler

 

Deze reeksboiler wordt gebruikt voor het produceren van stoom en warm water door de uitlaatgashitte van dieselmotor te absorberen om de efficiency van dieselmotor te verbeteren. Zo indien zou de exploitant van de boiler belang aan het beheer van de uitlaatgasboiler moeten hechten en ook huisvriend met de het relevante systeem van de boiler structuur en, zou het dagelijkse onderhoud moeten doen, en het de opbrengstvoordeel van de boiler maken.

Informeer instructie aan de structuur van de boiler

    De boiler is een natuurlijke boiler van het omloop verticale uitlaatgas met rookbuis. Het bestaat uit boilerlichaam, hogere & lagere rookkamer; het materiaal van de uitlaatgasomleiding etc.
    Het boilerlichaam wordt gevormd de trommel door shell, duidelijk eind en lagere buisplaat. De hogere buisplaat is binnen de trommel, wordt de hogere buisplaat gelast met lagere buisplaat door staalbuis, wordt de hogere buisplaat verbonden aan duidelijk eind door de plaat van de rookkamer. Het is de cirkelstoomruimte buiten de rookkamer, is de verwarmingspijp in bovengenoemd van hogere buisplaat, worden alle rookbuizen behandeld door boilerwater, is de rookdoos in onder van lagere buisplaat, en de rookdoos wordt aangesloten aan het materiaal van de uitlaatgasomleiding. Er zijn vele hand-gaten onder shell. Gezien het gemak voor het controleren van & het herstellen van boiler, zal het mangat op de boiler worden geïnstalleerd.
    De stoom binnen de boiler kan naar buitenkant door hoofdstoomklep worden overgebracht die op het duidelijke eind van de boiler is. Om de veiligheid van de boiler te verzekeren, is één of de twee-veiligheid klep die totale stoom kunnen lossen die door de boiler wordt geproduceerd geïnstalleerd op het duidelijke eind. Zodra de boiler in de abnormale voorwaarde en het resultaat in super-high druk loopt, kan de stoom van veiligheidsklep worden gelost.
    Er zijn waterspiegelmaten op bovengenoemd of onder van stoom-water het verdelen oppervlakte van het bovenleer van trommel, en de waterspiegelmaat kan op de waterspiegel wijzen de hele tijd, is het zeer nuttig voor de exploitant van de boiler om supervisie te doen. In extra, bij dezelfde hoogtegrens, is er één waterspiegelcontrolemechanisme dat voor de transmissie van waterspiegel wordt gebruikt, en kan ook allerlei elektrisch teken naar het controlerende systeem van de boiler volgens de verschillende waterspiegel verzenden. Volgens deze kan het verschillende elektrische teken, controlerend systeem het runnen van waterpomp controleren, en alarmteken verzenden.
    De hogere rookdoos ligt in de bovenkant van boiler. Uitlaatgas van de lossing van het boilerlichaam aan schoorsteenpas door hogere rookdoos.
Het lagere deel is de doos van de inhamrook voor uitlaatgas. De pijp van de uitlaatgasinham zal aan de belangrijkste dieselmotor op de lagere rookdoos worden verbonden. Voor de rookdoos, is er een inspectiedeur voor het reviseren.
    De thermometer en de barometer die afzonderlijk op de hogere & lagere rookdoos ligt kunnen op de temperatuur en weerstandskracht van uitlaatgas wijzen om de lopende status van de boiler te controleren.
    om het hitteverlies te verminderen en de veiligheid te verzekeren van het lopen van de boiler, zijn de buitenoppervlakte van boilerlichaam en de hogere & lagere rookdoos behandeld met dikke 60mm isolatie.

 

◎. oliegestookte Boiler

 

 De lichte olie of de zware olie zijn geschikt voor deze boilerinstallatie. De boiler kan voor hittelevering, olie het verwarmen en de het dagelijkse levensdienst worden gebruikt.

Korte Inleiding van Boilerstructuur
Het boilerlichaam bestaat uit ketelwand, oven en speldbuizen met een helemaal gelaste typestructuur. De speldbuis die geassembleerde binnentheφ219 of Φ273 rookbuis afzonderlijk, bestaat uit sluiten-geworpen zuilvormige staalspelden zijn die op de buitenoppervlakte van een staalbuis gelast zijn. De boileroven is een volledige waterkoelingsoven die uit een cilindrische oven en een hoger, lager eind bestaan dat hitteoverdracht efficiënt verhoogt.
Bestaat de convectie-verwarmende oppervlakte van boiler uit rookbuizen en speldbuizen. De rook op hoge temperatuur van oven gaat tegelijkertijd in rookbuizen binnen, vloed de interne oppervlakte die van rookbuizen en de speldbuizen, een hoge efficiënte van de convectie-hitte groep uitwisselingsbuis vormen.

Het plaatsen & de functie van boilertoebehoren
a. hoofdstoomklep — op de bovenkant van boiler, die de stoom van boiler aan stoom hoofdpijp kan overbrengen.
b. veiligheidsklep — op de bovenkant van boiler, die al stoom bij volledige lading kan lossen wanneer de boiler over druk is.
c. waterspiegelmaat en waterspiegelcontrolemechanisme — op de stoom-water interface, die voor de aanwijzing van de boilerwaterspiegel en voor de supervisie door boilerexploitant wordt gebruikt. Het waterspiegelcontrolemechanisme wordt gebruikt om de waarde van boilerwaterspiegel over te brengen. Het controlesysteem zal de het voeden waterpomp controleren of zal het einde van de brandernoodsituatie volgens de respectievelijk ontvangen signalen doen.
d. voedende watersluitkleppen en controlekleppen — op de shell kant, één reeks voor hoofdvoerwater en een andere reeks voor reservedoel.
e. schuimklep — om voor het afvoeren van de opschorting van oliemodder worden gebruikt.
f. slag onderaan klep — om voor het afvoeren van het het deposito en vuil van de boiler worden gebruikt.
f. maatkleppen — op de bovenkant van boiler, die voor het verbinden van de instrumenten aan stoom binnen de boiler moet worden gebruikt.
g. de kleppen van de luchtopening — om voor lossing de lucht binnen de boiler worden gebruikt wanneer de druk wordt verhoogd.
Er zijn mangaten en handgaten op het ketelwand onderhoud de binnendelen gemakshalve van boiler.
om het hitteverlies van boiler en aan laag te verminderen zou de oppervlaktetemperatuur van boiler, de buitenoppervlakte van boiler moeten met isolatiemateriaal worden ingepakt en met dunne gegalvaniseerde staalplaat worden behandeld.


 

◎.Oil-uitlaat gasboiler

 

Deze reeksboiler kan stoom produceren slechts door olie in brand te steken of slechts door het uitlaatgas te gebruiken dat van hoofdmotor wordt gelost of hen tegelijk te gebruiken. Deze boiler kan voor leveringshitte voor hulpboiler van schip worden gebruikt, voor het verwarmen van de stookolie, de dienst voor het dagelijkse leven.

 

Korte Inleiding aan de Structuur van de Boiler

 

Deze reeksboiler is een soort verticale oliegestookt & uitlaatgas samengestelde boiler. De uitlaatgassectie absorbeert gas afterheat dat door hoofdmotor wordt gelost; de oliegestookte sectie absorbeert de hitte door kerosine. De twee secties liggen in één cilindrische shell, delen één stoom-water ruimte, maar hun kanten van het rookgas zijn geïsoleerd elkaar. Zo betekent het dat deze twee secties afzonderlijk kunnen werken ook kunnen tegelijkertijd werken, en deze twee lopende manier allen automatisch door de controledoos kan worden gecontroleerd.

Deze reeksboiler is een verticale cilindrische shell boiler, en hoofdzakelijk gemaakt van het volgende van delen:

1.The het bovenleer bestaat uit twee delen, is men voor het lossen van uitlaatgas, is een andere voor het lossen van rookgas van vurenolie, zijn de twee delen geïsoleerd elkaar

2.The het middendeel is boilerlichaam. Het boilerlichaam is cilindrische shell, op de bovenkant en de bodem van het lichaam is hogere buisplaat en lagere buis respectievelijk plaat. Voor de binnenkant van shell, verwarmt één partij oppervlakte van uitlaatgas, is een andere kant olievuren het verwarmen oppervlakte wat uit begrijpen bestaan en verbrandingskamer (oven), wordt de brander aangesloten aan het kader van brandgat aan de ene kant van oven. Het middelen zijn de twee het verwarmen oppervlakten ligt in zelfde shell en delen één stoom-water ruimte, maar hun gaskanten zijn geïsoleerd elkaar.

3.The het lagere deel is de doos van de inhamrook voor uitlaatgas. De pijp van de uitlaatgasinham zal aan de belangrijkste dieselmotor op de lagere rookdoos worden verbonden. om de temperatuur van het inhamgas te meten, is er thermometer op de pijp. Voor de rookdoos, is er een inspectiedeur voor het reviseren. En een pijp van de maat van de winddruk wordt geplaatst op de afzet van uitlaatgas, die wordt gecoördineerd om voor het meten van de de weerstandskracht van het rookgas van uitlaatgassectie te gebruiken met de maat van de winddruk over het hogere rookvakje.

 

Deze boiler heeft het voordeel om kleine ruimte van motorruimte te nemen, en is zeer geschikt voor het centrale werken & het controleren, omdat de oliegestookte sectie & de uitlaatgassectie van boiler één cilindrische shell delen.

om de invloed van nauwkeurigheid van waterspiegelindicator & waterspiegelcontrolemechanisme wegens de de neiging en golf van het schip te verminderen, zouden de installatie van de boiler & de richtlijn op een bepaalde manier moeten zijn dat de boileras die de contactdoos doornemen van de waterspiegelindicator die lijn met de as van het schip of parallel aan het is.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn