De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
Thuis ProductenWeeg het Controlemechanisme van de Voeder

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

Van Goede Kwaliteit Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking Verkoop

Grote Afbeelding :  Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

HK UPPERBOND INDUSTRIAL LIMITED

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Seller

Telephone : 852--69439003

RM 18S, 27/F, HO KING COMM CTR, 2-16 FAYUEN ST, MONGKOK KOWLOON, HONG KONG

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: UPPER BOND

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: HOUTEN GEVALLEN
Levertijd: 30Works data
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving

 

Opnieuw samengesteld de Verwerkingsmateriaal die van het Tabaksblad 180kg/h Rolling

 

1. Algemene Verklaring

De opnieuw samengestelde Productielijn van het Tabaksblad door Te rollen is één volledige groep materiaal die volledig die gebruik van tabaksafval zoals tabaksstammen maakt, poeder en stof enz. in sigaret productieproces worden veroorzaakt. Het keurt speciale technische recept en stroom goed om het afval in de gloeidraad van het tabaksblad definitief te vernieuwen.

Deze productielijn heeft de voordelen van kleine investering, milieubescherming zonder verontreiniging tijdens productie, het verminderen van sigaretproductiekost zeer en het veroorzaken van grote economische winst.

Het productievermogen van het heeft specificaties van 80kg/h, 180kg/h, 200kg/h, 400kg/h, 600kg/h, 800kg/h.

 

2. Arbeidsvoorwaarden:

2.1 milieutemperatuur: 10-40℃

2.2 relatieve vochtigheid: ≤85%

2.3 hoogte boven overzees - niveau: ≤2000m

2.4 voeding: 3N-50Hz/TN-s 380V±38V 50Hz±1Hz

2.5 de druk van de inhamstoom van materiaal: niet minder dan 0.8Mpa

2.6 de druk van de inham samengeperste lucht van materiaal: niet minder dan 0.6Mpa

2.7 de druk van het inhamwater van materiaal: niet minder dan 0.2Mpa

2.8 het leveren van materiële voorwaarden: niet verontreinigd en niet mildewed tabaksstam en poeder, met vochtgehalte niet meer dan 16%, het tarief van de zandgrond van tabaksstam niet meer dan 2%, het tarief van de zandgrond van tabakspoeder niet meer dan 3%, de lengte van tabaksstam niet meer dan 20mm. Aandeeltarief van tabaksstam en poedermateriaal: de tabaksstam van 30% tot 60%, tabakspoeder van 40% aan 70%.When-inhammateriaal is droog buiten de lijn geweest, zou het watertarief van de het tabaksstam en poeder die molen ingaan niet meer dan 10% moeten zijn en zijn zuiverheid is niet minder dan 98%.

2.9 de viscositeit van CMC is niet minder dan 600 centipoises, zou het vloeibare mengselmateriaal geen undissolved substantie moeten hebben, worden de materialen groter dan netwerk 60 niet toegelaten om in het vloeibare aandeelapparaat te komen.

 

3. Hoofd Technische Parameters

3.1 productiecapaciteit:

Het vermogen van de tariefproductie is 80kg/h, 180kg/h, 200kg/h, 400 kg/u, 600 kg/u, 800kg/h (het vochtgehalte van product wordt gevergd als 13%)

3.2 kwaliteitsindexen van afgewerkt product (recon tabak):

dikte van besnoeiing-recon: 0.12mm±0.01mm

lengte van besnoeiing-recon: 30mm80mm

breedte van besnoeiing-recon: (0.8-1.0) mm±0.1mm

watergehalte van afgewerkt product besnoeiing-recon: (13±1) %

geheel percentage besnoeiing-recon: niet minder dan 90%.

vullende waarde: ≥3.5cm ³ /g

De treksterkte van bladgrammage, die sterkte, scheursterkte, waterweerstand, zachtheid vouwen zou aan de verordeningen van YC/T16.1-2002 moeten voldoen.

De totale machtsconsumptie van de gehele lijn: 210KW

De afmeting van fabriek die de gehele nodig lijn (geoptimaliseerde lay-out) bouwen: L×W×H=70M×6M×6M

 

4. Technische stroom en kenmerken:

 

4.1 de technische stroomgrafiek

 

De opnieuw samengestelde Productielijn van het Tabaksblad door Te rollen

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

4.2 de belangrijkste kenmerken van Recon Productielijn:

 (1) de voorbehandelingssectie keurt de werkprocedures van het trillings zeven, ijzer het verwijderen en pneumatische classificatie goed, om de onzuiverheid van de grondstof effectief te elimineren om de zuiverheid van de materialen op te heffen.

 (2) de het tabaksstam en poeder keuren time-sharing goed drogend online en automatische classificatieopslag. De stam en het poeder zijn automatisch aangepast onder de nauwkeurige controle van schroef elektrische schaal met zijn fout minder dan 2%. Wat meer, het is is geschikt om het aandeel tussen de tabaksstam en het poeder aan te passen. Het drogen van tabaksstam en macht keurt de drogende cilinder met dehydratiecapaciteit is goed meer dan 6%. Na het drogen, heeft het materiaal vochtigheid van niet meer dan 10%, die gemakkelijk is te zijn grinded.

 (3) het materiële het pneumatische vervoeren systeem en grinded materieel het pneumatische vervoeren systeem allebei negatieve drukverrichting, stof lossen het in twee stadia goedkeuren, die het milieu van workshop verbetert.

 (4) de stambak en de poederbak allebei zijn geïnstalleerd met materiële plaatsende sensor, die een automatisch begin/een einde van materiaal door signaal het met elkaar verbinden bereikt.

 (5) het meten van vloeibaar en stevig materiaal allen keurt decrement elektronische schalen goed. Het kan de nauwkeurigheid van materialenoutput door de controle van de frequentieomzetting controleren. Het kan vochtigheidsnauwkeurigheid ±2% verzekeren na het mengen.

 (6) het keurt geavanceerde technologie in stamdefibration goed. De treksterkte van recon zal meer dan 100% na het toevoegen van stamvezel opheffen. Het heft zeer de geldige bezettingsgraad van het blad op dat ≥95% is.

 (7) de goedkeuring van de tweede keer het plooien technologie kan de vullende waarde van besnoeiing-recon opheffen. Na de drogende & plooiende cilinder, is er een koelapparaat dat temperatuur van recon bedaart en vorm-zichvormt snel van het product bevordert.

 (8) het plaatst - omhoog vochtigheid automatische controlesysteem. Het kan vochtigheidsafwijking ≤±1.5% na knipsel verzekeren. De vochtigheidsafwijking van afgewerkt product is niet meer dan ±1%.

 (9) het controlesysteem is opstelling volgens verschillend controleniveau; het is praktisch en geavanceerd, gemakkelijk voor verrichting.

a. Het controlesysteem heeft hand en auto werkende wijzen. De handverrichting wordt gebruikt in onderhoud en noodsituatiebehandeling ter plaatse. De autowijze wordt gebruikt voor normale productie.

b. Het systeem keurt PLC controlemechanisme met hoge betrouwbaarheid en goede merk lagedruk elektrocomponenten goed, en maakt de gehele lijn automatisch door start-stop werken de één na de ander controleert en door voorwaardelijke met elkaar te verbinden. Het geeft waarschuwing en aanwijzing in real time voor over stroom, gebrek aan fase, kortsluiting enz. Het is gemakkelijk te handhaven en te herstellen. Het systeem heeft hoge betrouwbaarheid.

c. De nauwkeurigheid van het meten en het mengen van poeder en vloeibaar materiaal kan 99% bereiken. De het mengen verhouding kan buigzaam worden aangepast. De technologie en de productiecapaciteit hebben goed aanpassingsvermogen.

d. In verband met die secties met hoge eisen ten aanzien van stroom, snelheid, vochtigheid en temperatuur, keurt het intelligente instrumenten, zoals frequentiecontrole, de apparaten van de temperatuurcontrole, dynamische het meten elektronische schalen en vochtigheidsapparaten enz. goed, kan het plaatselijk worden gecontroleerd en worden gecontroleerd, en het wordt ook gecontroleerd door de hoger-cijfercomputer in concentratie.

e. De hoger-cijfercomputer kan de geconcentreerde supervisie bereiken om het online beheer te vergemakkelijken. Het kan de vormen die van het productierapport produceren materiële consumptie en productstatistieken voor gegevensopslag tonen.

  5. De de systeemsamenstelling en functies

Het bestaat uit Grondstoffen zuiverend systeem, Malend en opslaand systeem, Poeder en vloeibaar materieel het aanpassen systeem, Rolling, het drogen & het snijden systeem, Tweede keer die en plooiend systeem, Elektrocontrolesysteem en Algemeen technieksysteem drogen. Er zijn opties van vezel & lijmt het aanpassen van systeem, lang stam malend systeem beschikbaar voor klanten volgens de grondstof en speciale technische verzoeken.

5.1 grondstoffen zuiverend systeem

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

5.1.1The systeemsamenstelling en functies

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit Kwantitatieve schroeftransportband, Roterende trillingszeef, Trillingstransportband, Drogende cilinder, Magnetisch ijzervlekkenmiddel, Bidirectionele schroeftransportband, stambak en poeder materiële bak, het pneumatische vervoeren & stof verwijderend systeem etc…. Het kan de werkprocedures van het kwantitatieve voeden van stam en poeder, het zeven en schoonmaken, ijzer die, pneumatische en classificatie, automatische classificatie en voltooien opslag van stam en poeder verwijderen vervoeren.

de kenmerken van 5.1.2Main

 (1) het plaatst - omhoog veelvoudige werkprocedures voor het materiële zuiveren om de zuiverheid van materiaal ≥98% te verzekeren.

 (2) het trillings het zeven apparaat keurt roterende trillingszeef goed om het onzuiverheids>2 netwerk te elimineren en < 80="" mesh="">

 (3) het het pneumatische vervoeren systeem keurt negatieve drukverrichting en stof in twee stadia verwijderend systeem goed. Het maakt een beter milieu in workshop.

 (4) het keurt automatische classificatie goed en de opslag van stam en poeder, sensoren die wordt op materiële hoogte en low level wijzen met elkaar verbonden met het vorige materiaal om automatische start-stop te bereiken.

 

 

5.2 het malen van en het opslaan van systeem

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

5.2.1The systeemsamenstelling en functies

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit l-Type schroeftransportband, Schroef elektronische schaal, Schroeftransportband, bidirectionele schroeftransportband, Molen, CMC voeder, Cycloon materiële het lossen airlock, Stofvlekkenmiddel, Poederbak en het pneumatische vervoeren en stof verwijderend systeem. Het kan de werkprocedures van het automatische aanpassen van poeder en stam, het kwantitatieve toevoegen van CMC voltooien, ijzer die, en grinded poederopslag malen verwijderen.

de kenmerken van 5.2.2Main

 (1) het keurt schroef elektronische schaal voor het aanpassen van tabaksstam en poeder automatisch goed, statische accuracy≤2%;

 (2) installeer tegelijkertijd twee molens om ervoor te zorgen dat de reparatie of het onderhoud van één molen geen productie zou beïnvloeden. De het malen deeltjesgrootte kan 40-120 netwerk, stroomtarief 400kg/h. bereiken.

 (3) het het pneumatische vervoeren systeem keurt negatieve drukverrichting goed. Het maakt een goed milieu in workshop.

 (4) grinded poederbak is uitgerust met een sensor die op de hoogte van materiaal wijzen, en wordt met elkaar verbonden met de stroomopwaartse machines om automatisch begin/einde te bereiken.

 

5.3 poeder en vloeibaar materieel het aanpassen systeem

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

5.3.1The systeemsamenstelling en functies

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit l-Type schroeftransportband, elektronische schaal voor poeder, elektronische schaal voor vloeibare, vloeibare het aanpassen tank, Mengapparaat, Extruder enz. Het kan de werkprocedures van de vloeistof het aanpassen, poeder en het vloeibare automatische aanpassen en agitatie voltooien, uitdrijvend met het grof geweld.

de kenmerken van 5.3.2Main

 (1) het keurt de elektronische schaal van de gewichtsdaling voor het aanpassen van het poeder en het vloeibare materiaal, een frequentieconvertor voor controle van de materiële het voeden nauwkeurigheid goed. Het aanpassen van onnauwkeurigheid: ±1%.

5.4 Rolling, het drogen & het snijden systeem

5.4.1The systeemsamenstelling en functies

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit rol, riemtransportband, gecombineerde recon drogere, koelriemtransportband, snijder enz. Het kan de drie keer van werkprocedures van 3 stadia van recon blad het rollen, snel het drogen & het koelen, en recon tabaksknipsel vanaf technische vereisten voltooien.

de kenmerken van 5.4.2Main

 (1) de rol wordt gemaakt van het gietijzer van de zeldzame aardelegering door op te richten, bereikt de dikte van de verhardende het rollen oppervlaktelaag tot 8mm, en de oppervlakte van de rol wordt verwerkt door speciaal dragen-verzet zich tegen technologie en de rol kan herhaaldelijk na fijn het dragen van verwerking worden gebruikt.

 (2) het tabaksblad wordt gevormd hoewel en drie die verwerken om de uniformiteit van materiaal te verzekeren na het toevoegen van vezel rollen drukken.

 (3) de gecombineerde recon droger keurt de gecombineerde het drogen wijze van het elektrische verwarmen en stoom het verwarmen, en hete lucht goed die ook doorgeven, die energie bespaart en de fysieke kwaliteitsindexen van recon tabak verbetert.

5.5 tweede keer drogend en plooiend systeem

 

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

5.5.1The systeemsamenstelling en functies

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit trillingstransportband, het drogen & plooiende cilinder, koelcilinder, trillings het zeven transportband, het wegen schaal enz. Het voltooit de werkprocedures van zich tweede keer het drogen, het plooien, het koelen, vorm het vormen van recon tabak en het schrapen van afgewerkt product voor verpakking.

de kenmerken van 5.5.2Main

 (1) dit apparaat kan de vullende waarde van gesneden recon tot ≥3.5cm3 /g effectief verbeteren.

6. Elektrocontrolesysteem

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de TabaksverwerkingHet Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

Van de de controle het modelindustrie van de gebiedsbus model van Ethernet

 

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

Centraal controlemodel

6.1 de de systeemsamenstelling en functies

Het elektronische controlesysteem bestaat uit het elektrische subsysteem van de aandrijvingscontrole, het subsysteem van de aandeelcontrole en het subsysteem van de vochtigheidscontrole. Het bereikt automatische controle over al materiaal van de gehele lijn en controle werkende parameters. En er zijn opties van lokale gecentraliseerde controlewijze, de wijze van de gebiedsbus en de wijze van de industrieethernet, enz. volgens de eisen van klanten.

 

 

6.2 systeemconfiguratie

 (1) het keurt S7-300 voor PLC goed.

 (2) het gebruik van laag voltage elektronische componenten SIEMENS, MOELLER, TE enz.

 (3) de frequentie varieerde apparaat en het zachte beginapparaat keurt DANFOSS goed.

 (4) de gebiedsbus keurt SIEMENS et-200S goed.

 (5) de industrie Ethernet keurt SIEMENS PROFINET goed.

 (6) HMI KEURT SIEMENS MP370 GOED.

 (7) de hogere van de computersupervisie en controle software keurt WINCC goed.

Al configuratie kan hierboven ander merk volgens de eisen van de klant kiezen.

 

7. Facultatief Systeem

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

                                             Het apparaat van de de Vezelverspreiding van de reactiepot

                                               Vezellijm die systeem aanpassen

7.1 vezel & lijm die systeem aanpassen

7.1.1Summary

De vezel & de lijm die systeem aanpassen zijn de recentste technologie in het rollen en het dringende gebied van het tabaksblad, deze technologie kan de fysieke en chemische index van tabaksblad effectief verbeteren. Het kan het doeltreffendheidstarief van de zijde van het tabaksblad verbeteren door 30%, en vullend tarief van 3.5m3 /g verbeteren aan 3.8m3 /g. Zo is de economische voordelen opmerkelijk voor het selecteren van dit systeem.

de samenstelling en de functies van 7.1.2System

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit vezelverspreiding, reactiepot, extruder, drogend apparaat, toevoegend lijmmachine etc…. Het kan de werkprocedures van de oplossing en het ontwateren van het vezelpaneel en vervaardiging van bladlijm voltooien.

de functieindex van 7.1.3Main en technische parameters

 (1) het Ontbinden tarief van houtpulpvezel: ≧95%

 (2) Productiecapaciteit van gebeëindigde vezellijm: ≧200kg/h

 (3) Mengt aandeel van vezel: 1-5%

7.2 lang stam ruw malend systeem

 

7.2.1Summary

Dit systeem wordt gebruikt om lange tabaksstammen met lengte meer dan 20mm vooraf te behandelen, en die stammen te malen in korte stammen met lengte minder dan 15mm om de online eisen van productie te ontmoeten.

 

de samenstelling en de functies van 7.2.2System

Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit molen, cycloon materieel verzamelend apparaat, spiraalvormige transportband, het apparaat van de stofverwijdering en wind die systeem vervoeren. Het kan het werk voltooien van het malen van de lange stammen in korte degenen met lengte minder dan 15mm.

de technische parameters van 7.2.3Main

 (1) productievermogen: 400kg/h

 (2) niet minder dan 95% lengte van tabaksstammen na het malen is ≤15 mm

Het systeem van de de viscosevoorbereiding van de tabaksstam

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

7.3.1 verklaring

     Het systeem van de de viscosevoorbereiding van de tabaksstam is de nieuwe technologie door onze nieuwe onderzoek en ontwikkeling, ontbindt het de vezel in de stam en voegt suiker en blad hoofdzakelijk lijm en ander materiaal volgens het aandeel toe en vervaardigde toen de viscose van de tabaksstam. Het kan de bestaande het bladlijm van de houtpulpvezel vervangen, bij het bladlijm van de houtpulpvezel, op dezelfde voorwaarde vergelijken om bladsterkte te verbeteren, kan het de productiekost zeer verminderen en de invloed verminderen van tabaksblad het absorberen.

de samenstelling en de functie van 7.3.2System

Het systeem bestaat hoofdzakelijk uit ontvezelmachine, suiker materiële pot, aandeelpot, de pot van de lijmopslag, het vloeibaar materieel vervoeren en meetsysteem. Het kan de functies beëindigen van stamdefibration, vloeibare de materiële meting, het aandeel, de opslag en het vervoeren etc…. 

7.3.3 belangrijke technologieindexen

Productievermogen: 150kg/h

Ontvezelmachinecapaciteit: 150kg

De capaciteit van de aandeelpot: 700kg (het werk vermogen 550kg)

Het werk pottencapaciteit: (het werk vermogen 550kg)

Waterverbruik: 150kg/h

 

 

Gediende klanten

Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

 

Economische voordelenanalyse van het rollende blad van procesobacco

1.Material formulering en kosten

 

 

Punt

 

Naam

 

Aandeel

 

(Kg) Partij

bedrag

 

Eenheidsprijs (yuan/kg)

 

Bedrag

Stevig materiaal

Stem&powder

40.0

400

 

 

 

Tabakspoeder

60.0

600

 

 

 

Kleefstof

3

30

18.0

540

 

Bladvezel

1.5

15

8.8

132

 

Vloeibaar materiaal

 

Vloeibaar materiaal 1

20.0

200

4.0

800

 

Vloeibaar materiaal 2

2.5

25

6.8

180

 

Vloeibaar materiaal 3

2.0

20

18.0

360

 

Vloeibaar materiaal 4

0.4

4

186.7

747

 

Totaal

 

2759

 

Eenheidsprijs van F-D bladgloeidraad (yuan/Kg) (de output van de F-D gloeidraad wordt berekend in termen van 950Kg)

2.90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2.Manufacturing kosten (elke dag twee verschuivingen, die in 260 dagen één jaar berekenen)

 

S.NO

 

Punt

 

Jaarlijks bedrag (Tienduizendtalyuans)

 

Kosten (yuan/Kg)

1

 

Salaries&welzijn

75

0.79

2

 

De uitgaven van het Sparepart&onderhoud

75.6

0.95

3

 

Brandstof en machtskosten

68.8

0.86

4

 

Technische opleidingsprijs

2.5

0.04

5

 

Andere kosten

3.75

0.06

  Totaal

225.7

2.82

3.Total kosten 5.72yuan/Kg

4.Economic voordelenanalyse

Het directe economische voordeel kan door de volgende formules worden berekend:

W = 1000×M×N×Qe× (y1-y)

W-Waarde van het toevoegen van tabaksblad (yuans die) wordt gecreeerd

M- Efficiënte bezettingsgraad van blad die in termen van 95% berekenen

N-efficiënt verrichtingstarief van materiaal die in termen van 90% berekenen

      Qe--Hoeveelheid van blad in tabakszijde wordt toegevoegd (ton) in één jaar dat. Berekenend in één dag 2 verschuivingen, is elke verschuiving 1.6ton, berekenend in elk jaar 260 werkdagen,

Qe=832ton/year.

Y1-- Prijs van één of ander die blad van de rangtabak door blad (yuan/kg) wordt vervangen. Het berekenen in termen van 16 yuan/kg.

Y- Kosten die van blad, in termen van 5.72 yuan/kg berekenen

W = 1000 * 95% * 90% * 832 * (16 - 5.72) = 0.7313million

5.Investment terugwinningsperiode:

De investering voor één 200kg/h-bladproductielijn is ongeveer 12 miljoen yuan, zodat is de periode van de investeringsterugwinning: 12 miljoen ÷0.7313million ≈1.64year

 


Het Rolling Opnieuw samengestelde Materiaal van de Tabaksverwerking

Contactgegevens
China Pressure Gauge Products Directory

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)