De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Trein & Tramwassystemen

Van Goede Kwaliteit Trein & Tramwassystemen Verkoop

Grote Afbeelding :  Trein & Tramwassystemen

Beijing Autobase Wash Systems CO.,LTD.

Verified Supplier

Business type: Manufacturer, Exporter, Seller

Telephone : 86-10-56407655

ROOM 1005 #6 NO. 1 COURTYARD JIUQIAO ROAD JIUGONG TOWN DAXING DISTRICT BEIJING P. R. China

Productdetails:

Gedetailleerde productomschrijving

Van het autobase-trein de Inleiding Wassysteem

Algemeen vat samen:
 
Het automatische Systeem van de Treinwas keurt goed om het stof schoon te maken, bekladden de olievlek en andere van de trein. Door het water te gebruiken, omvatten de schoonmakende agent en de borstel om zijde twee van de spoorwegtrein te wassen, de autodeur met de ruit. Het automatische Systeem van de Treinwas wordt gevormd door systeem, het systeem van de elektriciteitscontrole te wassen, watervoorzieningssysteem, de systemen van de samengeperste luchtlevering. Het keurt de trein zelf-trekking goed. De trein overgaat het pakhuis tot was en borstel met de snelheid van 2-4 km h. Gaat automatisch te werk spoorwegtrein twee zijwas. Was de geen carrosserieoppervlakte om het stof, modder met de andere gehechtheid te hebben. Was het water van de keizerin om over te gaan door tot handvat aan achter in een cirkel gebruiken. Heb de auto of handcontrolefunctie en kan kiezen als gebruik een schoonmakende agent.
Functioneert Inleiding:

 
1) Dit Systeem van de Treinwas kan auto de zij extern oppervlakte wassen.
2) Dit Systeem van de Treinwas kan auto de hoeken van het dak van trein wassen.
3) Dit Systeem van de Treinwas verstrekt om de trein automatisch schoon te maken; ondertussen, het hand is schoonmaken ook mogelijk wanneer het behoeftetest en het hebben van om het even welke speciale circs. 
4) Elke werkende sectie kan zich manueel werken en van punt aan punt bewegen.   
5) Dit systeem verstrekt om de wasstaat van elke werkende sectie, om het even welk te tonen
mislukkingen en relevante parameter.
6) Dit systeem heeft het perfecte systeem die functie beschermen. Het verstrekt ook om alarm zowel automatisch als manueel in het geval van een mislukking te geven.
7) Dit systeem kan het doorgevende water opnieuw gebruiken.
8) Deze machine verstrekt de verslagfunctie: het aantal van de trein, het wassen tijden, als of niet het gebruiken van het detergens. 
9) Deze machine verstrekt twee alternatieve manieren van was: detergent oplossingswas en zoet waterwas.  

Hoofdmateriaalkarakter:
1). Hoofdkaderstructuur:

De gehele kaderstructuur keurt diep-gegalvaniseerd staal, en hoge precisie goed verbindend om het leven van geheel systeem uit te breiden.
2). Het Systeem van de treindiagnose:
Deze het Systeem hoofdzakelijk diagnose van de Treindiagnose de treiningang en verzendt het signaal naar PLC om de gehele installatie van de treinwas automatisch te controleren. Het verre infrarode aftastensysteem verstrekt nauwkeurig computersignaal voor PLC. Het heeft IP56 klasse van waterdicht.
3). Hoge druk die Systeem voorwassen:

Dit systeem keurt roestvrij staal goed die zich Meertrappige Centrifugaalpompen bevinden, die hoge schone affectie voor trein houden. Het watervoorzieningssysteem stelt uit het spoelen van en het recycling van watersysteem samen, met inbegrip van waterpomp, pijpleiding, klep, watertank en plaatswater van controle enz. De structuur van gebruikte watertank ging geheel vooruit gesloten om vorm. De keuzen van de waterpomp voerden centrifugaalpomp in, worden de pijpleiding en de os samengesteld uit roestvrij staal.
4). Detergent Bespuitend Systeem:
Dit systeem wordt etc. bestaan uit pijp, roestvrij staalpijp, pomp, en container. 
Dit systeem keurt Sifontechnologie goed, en kan bespuitend detergens volgens vereisten met het stabiliteitswerk, het homogene bespuiten, gemakkelijk onderhouds etc. voordelen aanpassen.
5). Verticaal Borstelsysteem:

①. Deze hoogte van het systeemconcept is 4.2 meters (Nota: het kan volgens de trein van de cliënt herontwerpen, maar de cliëntbehoefte levert de nauwkeurige afmeting van de trein). De verticale borstels worden gecontroleerd door Pneumatisch Controlesysteem en de Drijfmotormacht is 1.5 kW en kan IP 55 beschermingsrang krijgen. De afremmer keurt aluminiummaterialen en zijn differentiële snelheid als 1:16 goed. De drijfflens keurt Hoge Koolstofstaalmaterialen goed en gaat antirust behandeling en de deklaagbehandeling te werk van de oppervlaktenevel en het leven is ongeveer 40 jaar. Het gehele systeem kan in lucht buiten installeren zonder dit systeemleven uit te voeren en het lawaai is niet meer dan 20 db. 
②. De borstels keurt Duits-Gemaakt PE materiaal goed; het vijf-ster-vormige ontwerp van de structuur kan de beste het schoonmaken resultaten, ook hoogwatercapaciteit over 35% met voordelen van klein lawaai, frication bereiken etc. Het hoofdgezicht van borstels keurt zij-gespleten ontwerp goed en het toont zachter voor treinkant, verhoogt het schone effect in het wasprocédé. De kleur kan volgens de eisen van klanten worden opgesteld.
③. Wasdruk: de wasdruk van AUTOBASE-Wassysteem kan volgens verschilvoertuig aanpassen en zijn de aanpassingswerkingsgebied van de wasdruk kan 1.8-3.5 KGF, vergadering krijgen al voertuigwas.
④. De wasbuis keurt Hoge Van het Koolstofstaalmaterialen en proces antirust behandeling en de deklaagbehandeling goed van de oppervlaktenevel en het leven is ongeveer 40 jaar. De borstelslengte kan 45 cm krijgen wanneer zich het uitbreiden. De struiken vast op de Rubberbodem en per stuk van borstel vast op rubberbodem met Borstelbuis kunnen 18 cm krijgen hoogte en de diameter kan 12-14 cm krijgen.
⑤. De verticale Borstel Ondersteunende structuur keurt Hoge Van het Koolstofstaalmaterialen en proces antirust behandeling en de deklaagbehandeling goed van de oppervlaktenevel en het leven is ongeveer 40 jaar. Slinger het Dragen en het steunen van wapens keurt vrij onderhoudsontwerp en leven goed ongeveer 35 jaar. 
⑥. Per reeksen van borstel zijn de systemen materiaal met onafhankelijk Water Bespuitend Systeem.
6). Horizontaal Borstelsysteem:

①. De horizontale macht van de borstel Drijfmotor is 1.5 kW, Afremmer differentiële snelheid aangezien het 1:16, lawaai ongeveer 20 db is, is de reactietijd ongeveer 0.1 seconde.
②. De druk tussen Horizontaal Borstel en Treinlichaam wordt gecontroleerd door Druksensor, die druk houden zelfs en zonder het kwetsen van treinverf. De opheffende Structuur keurt de draaiende schachtontwerp en gevoeligheid en de nauwkeurigheid van het verhogingsmateriaal goed.
③. Deze structuur keurt dubbel kolomtype ontwerp goed en beweegt zich afwisselend met het bewegen van afstand over 5-8 meters. Dit systeem kan terug wassen en hoofd van trein met het onafhankelijke controleren, houdend materiaalveiligheid en stabiliteit.
④. Het ontwerp van Horizontale Borstel kan volgens de vorm ontwerpen van het Drijven van delen om aan de eisen ten aanzien van verschiltreinen te voldoen.
⑤. De borstels keurt Duits-Gemaakt PE materiaal goed; het vijf-ster-vormige ontwerp van de structuur kan de beste het schoonmaken resultaten, ook hoogwatercapaciteit over 35% met voordelen van klein lawaai, frication bereiken etc. Het hoofdgezicht van borstels keurt zij-gespleten ontwerp goed en het toont zachter voor treinkant, verhoogt het schone effect in het wasprocédé. De kleur kan volgens de eisen van klanten worden opgesteld.
⑥. De horizontale Borstel Ondersteunende structuur keurt Hoge Van het Koolstofstaalmaterialen en proces antirust behandeling en de deklaagbehandeling goed van de oppervlaktenevel en het leven is ongeveer 40 jaar. Slinger het Dragen en het steunen van wapens keurt vrij onderhoudsontwerp en leven goed ongeveer 35 jaar. 
7). Was Bespuitend Systeem:
Deze systeem hoofdzakelijk nevel polijst was voor trein alvorens systeem aan de lucht te drogen om de glans te verhogen en aan de lucht drogend effect. Dit systeem is hetzelfde aan Detergent Bespuitend Systeem met voordelen, zoals het regelbare bespuiten, het homogene bespuiten, gemakkelijk onderhoud etc.
8). Het aan de lucht drogen van Systeem:

 
Het keurt onafhankelijk het werkprincipe goed en keurt vier reeksen van Ventilatormotor (goed Motormacht: 5.5 KW, Stroomtarief: 750-1300 m3 min, Lawaai: minder dan 60db, Beschermingsrang: IP55). De gehele het Aan de lucht drogen antirust de behandeling van het Systeemproces en de deklaagbehandeling die van de oppervlaktenevel het gebruikende leven uitbreiden. Het droogt het treinlichaam en de droge affectie kan boven 85% krijgen. 
9). Het Systeem van de computercontrole:

 
Systeem van de Autobase keurt het elektrische controle programmeerbaar controlemechanisme van Duitsland Sienmens en Lagedrukbeschermingsapparaat van Franse Schneide goed. Het systeem wordt precies gemaakt. Bovendien, het is beroemd voor de eenvoudige, praktische en geschikte, beste redelijke regeling, het lagere onderhoudstarief en de voordelen enz. dat hoogst op het globale gebied worden geschat.
10). Infrarode Fotocel:
 Het verre infrarode aftastensysteem verstrekt nauwkeurig computersignaal voor PLC. Het heeft een IP56 klasse van waterdicht.
11). Console:
Deze console is materiaal met mechanische de controlesystemen van Frankrijk Schneider, waarvan veiligheid en de stabilisatie van het werk de krachtige veiligheidscontrole verstrekt. Dit systeem heeft voordelen zoals eenvoudig verrichting, duidelijk en gemakkelijk onderhoud etc.
12). Pneumatisch Controlesysteem:

 
Het pneumatische controlesysteem wordt samengesteld door drukmaat, de klep van de luchtdruk, druk regelklep en olie en waterseparator, cilinder, enz. het hoofdzakelijk controle verticale borstel en dakborstel.
13).AUTOBASE - de Terugwinningsmateriaal van het Rioleringswater:
①. Dit product gebruikt de meest geavanceerde biologische technologie van de filmscheiding in de wereld. Het is onnodig om andere chemische behandelingssubstanties tijdens rioleringsverwijdering toe te voegen. Dit systeem gebruikt volledige fysieke scheidingstechnologie en heeft de voordelen zoals lange levensduur, geen om het even welke verspilling, en duidelijke het behandelen waterkwaliteit, enz.
②. Het fysieke filtrerende systeem met nieuwigheidsbetekenis verstrekt het economische effect van de waterbehandeling zonder enig chemisch additief te gebruiken.
③. Motormacht: 5.5 kW-Stroomtarief: 7.5-12 m3/h Lawaai: minder dan 15 db


Van het autobase-trein de Technische Parameter Wassysteem

Model: T8 Buiten elektrische levering (3 Ph): 380V+10% 50HZ   
Wasmanier: Drijven-in (enige Fase) 210V +10% Voltage Controle 50HZ   
Afmeting: L 3500 x W 600 (cm) Totale Macht: 75 kW   
Landgebied: L 4000 x W 600 (cm) Huidige >24A   
Wascapaciteit: decibel 30 het Lawaai minder dan 70 van de treinendag   
De Snelheid van de treinwas: 3-5 km/h-het Werkvochtigheid: Minder toen 50%   
Gewicht: 30 t-het Werktemperatuur: 0-40 graad   
Verpakking: 4*40 de Omstandigheids uit Lucht van het voetenwerk   
Watervoorziening: Waterdruk: 0.1 Mpa   
 Stroomtarief: 60ms/h   
Van de het contrastgradiënt van het was het 1:150 (Waterverdunning) 20Kg/barrel/2600 auto's water   
Waterverbruik die Water voorwassen 150 l/min.   
 Detergent Water 75 l/min.   
  Het borstelen van Water 200L/min   
 Spoelend Water 200 l/min.   
De Materialenbeton van platformafmetingen   
 Lengte: 4000 cm   
  Breedte: 100 cm   
  Hoogte: 60-80 cm   
 Ondergrondse Diepte: 100 cm   
 Ladingscapaciteit: meer dan 1.5 ton 

Contactgegevens
China Pressure Gauge Products Directory

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)